مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

محصولات ایرانی در روسیه آرام آرام رقبای خود را کنار می زند

محصولات ایرانی در روسیه آرام آرام رقبای خود را کنار می زند رئیس شورای تجارت روسیه و ایران گفت: «میوه و سبزیجات با کیفیت بالای ایرانی به آرامی اما پیوسته در حال محکم کردن جای خود در قفسه مغازه ها در روسیه هستند و با با محصولات ترکیه ای، مصری و آذربایجانی رقابت می کنند.»
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 19
کد خبر: ۱۲۲۸۵۵

به گزارش راهبرد معاصر ولادیمیر اوبایدنوف، رئیس شورای تجارت روسیه و ایران در مصاحبه ای به خبرگزاری تاس گفت: «میوه و سبزیجات با کیفیت بالای ایرانی به آرامی اما پیوسته در حال محکم کردن جای خود در قفسه مغازه ها در روسیه هستند و به میزان زیادی با محصولات ترکیه ای، مصری و آذربایجانی رقابت می کنند.»

وی توضیح داد تقاضا برای کالاهای روسی در ایران سال به سال بیشتر می شود.

وی افزود: «تقاضا برای غلات روسی به علت کمبود مناطق زیر کشت و افزایش مصرف در ایران، در حال افزایش است.»

«خوب است یادآوری کنیم ایران یکی از بزرگ ترین خریداران غلات روسیه در سال 2021 بوده است. بدون تردید این روند ادامه خواهد یافت.»

اوبایدنوف تصریح کرد: «بازار روسیه به تدریج با کالاهای ایرانی پر خواهد شد. میوه و سبزیجات با کیفیت ایرانی به آرامی اما پیوسته در حال محکم کردن جای خود در قفسه مغازه ها هستند و به میزان زیادی با محصولات ترکیه ای، مصری و آذربایجانی رقابت می کنند.»

وی ادامه داد: «محصولات صنعتی ایرانی، محصولات پتروشیمی، محصولات شست و شوی لباس و منزل و مصالح ساختمانی به تدریج جای خود را در روسیه به دست می آورند.»

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار